Vertaling nodig?

Vraag nu direct een offerte aan!

0031 (0)6 50 662 464

Over ons vertaalbureau

Summit Works Vertalingen / Communicatie is een in Maastricht gevestigd vertaalbureau met een uitstekende reputatie ten aanzien van prijs, snelheid, kwaliteit en service. Dankzij het gebruik van ervaren, bekwame en beproefde ‘native-speaker’ vertalers zijn wij in staat onze klanten een eersteklas vertaalservice te leveren. Vertaalbureau Summit Works Vertalingen / Communicatie verwelkomt in haar clientèle zowel overheidsinstellingen als kleine, middelgrote of grote ondernemingen, maar ook de particuliere klant is met vertaalwerk meer dan welkom. Summit Works Vertalingen / Communicatie heeft een unieke positie in de vertaalwereld door haar uitzonderlijke snelheid van handelen.

Summit Works Vertalingen / Communicatie is een ideale partner voor het bedrijfsleven gebleken, onze voornaamste voordelen zijn:

  • Kwaliteit - Het is voor ons vanzelfsprekend dat u een goede tekst wenst te ontvangen met een goede spelling, grammatica en terminologie. Wij werken daarom uitsluitend met moedertaalsprekers met minimaal 5-10 jaren vertaalervaring. Hierdoor verzekeren wij u van het feit dat een professional met verstand van zaken uw vertaling maakt. Wanneer wij vragen/opmerkingen hebben terwijl wij bezig zijn met uw vertaling, worden deze tijdig, helder en overzichtelijk naar u gecommuniceerd. Kwaliteit waarop u kunt bouwen, ook dat is vertaalbureau Summit Works Vertalingen / Communicatie uit Maastricht.
  • Voordelig - Wij zijn 20-40 procent goedkoper dan concurrerende vertaalbureaus. Hoe dat komt? Wij zijn in staat onze overheadkosten laag te houden en berekenen geen overbodige spoedtoeslagen.
  • Snel - Door het grote netwerk van 750+ professionele native-speaker vertalers zijn wij in staat u altijd snel van dienst te zijn. Onze vertalers verwerken dagelijks 3000-4000 woorden per dag, wanneer dit niet snel genoeg is, zoeken we samen met u een oplossing.
  • Flexibel - Wij richten ons niet op één taal, integendeel, wij willen u van dienst kunnen zijn met alle mogelijke talen. Onze klanten hoeven niet eindeloos te zoeken wanneer ze een taal zoeken die minder voorkomt. Ook bij combinaties met het Bulgaars, Swahili of zelfs het Tibetaans zijn wij bij uitstek uw partner.

Meer weten over de voordelen van Summit Works Vertalingen / Communicatie? Klik hier

Joost Peeters - Projectleider zakelijk

info@summitworks.nl