Vertaling nodig?

Vraag nu direct een offerte aan!

0031 (0)6 50 662 464

Blog artikel

Wist u dat ons vertaalbureau in Maastricht...?

WIST U DAT….?
• Bedrijven 3 keer sneller tot samenwerking overgaan over wanneer zij in hun eigen taal benaderd worden.

• De kosten voor klantenservice verminderen wanneer instructies in handleidingen in de moedertaal van de gebruiker worden weergegeven.

• Bezoekers twee keer zo lang op websites blijven met inhoud in hun moedertaal.

Of het nu gaat om het vertalen van een jaarverslag naar het Duits of het proeflezen van uw Arabische website, Summit Works Vertalingen/Communicatie, gevestigd nabij Maastricht, is graag uw betrouwbare partner.

Betrouwbare partner op het gebied van vertalingen en communicatie.


Ons omvangrijke team van beproefde vertalers, afkomstig uit alle windstreken, staat paraat om u met iedere denkbare vertaalopdracht van dienst te zijn. Of dit nu een brief naar een Spaanse oud-collega betreft of de Chinesevertaling van een samenwerkingsvoorstel voor een grote bank in Sjanghai. U ontvangt kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

Kwaliteit in vertalingen voor alles.


Vanzelfsprekend komt kwaliteit voor ons en onze klanten op de eerste plaats. Wanneer u onze hulp inschakelt wilt u er zeker van zijn dat het gehele vertaalproces van A tot Z in veilige handen is.

Daarom volgen wij uiterst strikt het 'moedertaalprincipe'. Vertalingen naar het Engels worden uitgevoerd door Britse moedertaalsprekers, waar vertalingen Deens enkel en alleen door een gekwalificeerde Deense vertaler worden uitgevoerd. Zo krijgt u een betrouwbare vertaling door een 'native-speaker'.

Voordelige vertalingen. Hoe dat kan?


Flexibiliteit en kostenbesparing voor onze clientèle, daar staan wij voor. Wij acteren dan ook prijstechnisch voordeliger dan het leeuwendeel van onze concurrentie.

Summit Works Vertalingen/Communicatie is niet gehuisvest in een idyllisch grachtenpand of mondaine wereldstad, Summit Works Communicatie/Vertalingen is bescheiden en overzichtelijk en opereert vanuit het minder mondaine landelijke Zuid-Limburg. Dezelfde kwaliteit, minder franje.

Wij rekenen u geen spoedtarieven, u hoeft nooit onnodig lang op vertalingen te wachten. Vaste prijzen waar u van op aan kunt. Hoe meer woorden u te vertalen heeft, hoe voordeliger de prijs. Simpel en overzichtelijk.

Flexibiliteit. Omdat u liever niet te lang op uw vertaling wacht.


Wij van Summit Works Vertalingen begrijpen als geen ander dat u vertalingen nodig heeft voor uw bedrijfsvoering. De vertaling van een offerte voor uw Finse klant mag niet te lang op zich laten wachten. U heeft tenslotte zaken te doen, tijd is geld. Doorgaans vertalen onze vertalers dan ook minstens 2000-3000 woorden per dag.

Snelle vertalingen, maar met oog voor detail.


Wat kan vertaalbureau Summit Works Vertalingen/Communicatie voor u betekenen?


SWV/C verzorgt reeds geruime tijd vertalingen/tekstbewerkingen voor een immer groeiende klantenkring. Van HR-managers tot aan staalbedrijven, restaurants of makelaars, geen klant of tekst is te moeilijk, te groot of te klein.

SWV/C verzorgt vertalingen naar alle denkbare talen, zo behelst ons aanbod vertalingen naar en vanuit Arabisch, Frans, Duits, Spaans, Engels, Chinees, Farsi, Pools, Italiaans, Portugees, Russisch, Grieks, Pools, Hongaars, Sloveens, Tsjechisch, Bulgaars, Turks, Marokkaans, Vietnamees, Japans, Indonesisch, Thais, Fins, Ests, Lets, Noors, Zweeds, Litouws, Roemeens, Slowaaks, Sloveens, Albanees, Armeens, Maleisisch, Braziliaans Portugees, Papiamento, Hindi en Koreaans.

tekst

Veelzijdigheid in vertalingen, dat kenmerkt ons maar ook ons vakgebied.
Wanneer u vragen/opmerkingen/suggesties/offerteaanvragen voor ons heeft, neemt u gerust eens vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

< Terug naar artikelen

Reacties

Recente blog artikelen

Snakker du Norsk?

08 april 2015