Vertaling nodig?

Vraag nu direct een offerte aan!

0031 (0)6 50 662 464

Blog artikel

Ook uw vertaalbureau voor exotischere vertalingen

Ons vertaalbureau in Rotterdam richt zich tevens op het vertalen naar het Litouws, Ests, Lets, Pools, Slowaaks en Sloveens. In samenwerking met onze uitstekende ervaren partners, die uitsluitend vertalen naar hun moedertaal, kunnen wij u ook van dienst zijn met deze talen. Neem contact op voor meer informatie.

Vertalingen Litouws of Lets


Gaat u wellicht zaken doen in deze landen? Of heeft u reeds een vestiging in deze regio? Laat ons dan uw partner zijn voor de vertaling van uw arbeidsovereenkomst, de Litouwse vertaling van uw algemene voorwaarden, of wellicht met de Letse vertaling van uw website.

De tarieven voor deze ‘exotischere’ talen zijn helemaal niet zo hoog als u wellicht verwacht. Een vertaling Nederlands-Pools heeft u reeds voor 12 eurocent per woord. Onze flexibele vertalers zijn de gehele week beschikbaar en daardoor kunnen wij u een snelle doorlooptijd garanderen. Een vertaling naar het Litouws van 2400 woorden? Die heeft u doorgaans binnen 2-3 werkdagen retour.

Ervaren vertaalbureau, ook voor talen uit deze regio.


Ons vertaalbureau werkt reeds jaren samen met bedrijven die acteren in deze regio's, wij zijn er dan ook zeker van dat wij ook uw onderneming uitstekend van dienst kunnen zijn.

Heeft u interesse? Mail gerust naar info@summitworks.nl en ontvang een vrijblijvende offerte.
Vertaalbureau Summit Works Vertalingen & Communicatie is u graag van dienst.


< Terug naar artikelen

Reacties

Recente blog artikelen

Snakker du Norsk?

08 april 2015